Cautare

262 de rezultate pentru "monden autohton" (2.61 secunde)
Manifestarea expozitionala, organizata intr-un format in premiera pentru Romania, se constituie intr-o platforma care sa faciliteze - concomitent si interactiv - intalnirea designerilor cu productia de masa, derularea de activitati de contractare -subcontractare precum si comunicarea dintre specialisti straini din domeniu cu mediul de afaceri autohton.
- Este Kanal D un competitor puternic in peisajul media autohton? - Performantele Kanal D vorbesc de la sine. Credem in competitie, ne respectam competitorii si luptam in fiecare zi pentru a castiga audienta si pentru a oferi publicului productiile pe care le doreste.
Romania poate sa devina prin noile prevederi din Codul Fiscal o destinatie pentru investitorii straini, dar totodata poate asigura cresterea si consolidarea capitalului autohton.
firmele dau faliment cu miile, investitiile scad vertiginos, capitalismul autohton are o reteta secreta, originala, dar pierzatoare, la fel ca democratia.
Cum hotelul Caro este un business de familie, cele 84 de camere renovate aduc progresul tehnologic in contextul conservarii unui stil architectural autentic, care sa aminteasca de trecutul sau industrial, autohton.
Mihai Bendeac, in varsta de 36 de ani, este unul dintre cei mai ravniti burlaci din showbiz-ul autohton si pe buna dreptate sa fie asa.
Federatia sarbatoreste la parlament Federatia Romana de Baschet va organiza Gala Aniversara la Palatul Parlamentului, pe 30 ianuarie, pe lista invitatilor numarandu-se nume mari ale baschetului autohton si international, informeaza Mediafax.
viitorului conducator al fotbalului autohton: "Cine vine in locul meu la FRF nu trebuie sa fie neaparat fost fotbalist, sa fie un bun manager, asta conteaza cel mai mult.
Allview, cel mai important producator autohton din industria IT&C, a lansat recent noul sau varf de gama. Acesta aduce in premiera:
Allview, cel mai important producator autohton din industria IT&C, a lansat astazi Viva i8, prima tableta din portofoliu cu procesor Intel.
Allview, brandul autohton de smartphone-uri si tablete numarul 1 in Romania, a lansat recent noul sau varf de gama. Smartphone-ul X2 Soul este un device cu specificatii de top si in acelasi timp un accesoriu stilat si modern.
Mickey’s Magic Show, spectacolul pe care publicul autohton va avea in sfarsit ocazia de a-l vedea in Romania, este una dintre cele mai recente productii Disney Live!, intregul show fiind conceput si realizat cu ajutorul unei echipe de profesionisti de exceptie.
Adina Buzatu este promotorul unui concept original in moda masculina din peisajul autohton. TRENDS imbina calitatea exceptionala a unor branduri vestimentare cu servicii de stilism particularizat in functie de personalitatea , aspectul fizic si modul de viata al fiecarui barbat dornic de o imagine corecta.
Inca o despartire neasteptata in showbiz-ul autohton! El a divortat in 2012 si s-a cuplat cu o frumoasa prezentatoare tv, insa relatia celor doi a luat sfarsit recent.
Organizatorii si-au propus sa aduca pe aceeasi scena cele mai in voga trupe ale momentului, trupe intrate in galeria clasicilor si newcomer-i care promit ca vor schimba fata rock-ului autohton.
Asimilabil "miscarii de rezistenta" din underground, muzicianul Cyfer reprezinta o voce distincta in peisajul muzical autohton, de la simplele note executate pe chitara, pana la productia finala a unui material audio.
Daca va intrebati care este reteta unei relatii de durata intre doua personalitati care fac parte din showbizzul autohton, atunci raspunsul pe care il veti primi de la Cristi Brancu va fi "Inghetata de baut!".
O astfel de ocazie a fost si "Halloween Charity Ball" al carui motto, "Fiecare copil in gradinita", a strans laolalta nume sonore din spatiul public autohton.
Andreea Marin si Tuncay Ozturk par sa formeze unul dintre cele mai sudate cupluri din show-biz-ul autohton. Fizioterapeutul turc s-a mutat din tara sa natala in Romania, de dragul fostei vedete tv, chiar daca acolo avea o cariera stralucita.
Proiectul este menit sa sprijine principala misiune a asociației ESTE'N'EST, organizatoarea Anim'est, de a dezvolta industria filmului de animație autohton.
google-analytics.com